Voordelen van een dakraam of lichtstraat in je plat dak
Voordelen van een dakraam of lichtstraat in je plat dak
19-07-2017
Derbiskin-luchtdichting
Eenvoudige en zorgeloze luchtdichting dankzij Derbiskin
24-07-2017
Garantie op je dak, wat zit erin en wat niet?

Als je een nieuw dak laat aanleggen, wil je natuurlijk dat alles piekfijn in orde is. Kies je voor de dakbanen van Derbigum, dan kies je voor kwaliteit en mag je uitgaan van een levensduur van veertig jaar. Mochten er, tegen alle verwachtingen in, toch problemen opduiken, dan geniet je uiteraard garantie op je dak.

10 jaar wettelijke garantie

In België geldt er voor dakwerken een wettelijke garantie. Gedurende tien jaar ben je beschermd tegen elke vorm van lekkage en blijft je dakwerker aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de werken.

Maar Derbigum gaat verder: bij ons kun je terecht voor verzekerde garantie. Met onze garantiesystemen Gold en Titanium slaap je op je beide oren.

De Gold-garantie

Kies je voor de Gold-garantie, dan ben je dankzij de vooruitbetaalde premie gedurende tien jaar verzekerd voor de vervanging van defecte materialen.

Lekt je dak, dan zal de door Derbigum erkende dakdekker die je dak geplaatst heeft, onmiddellijk het nodige doen om het probleem op te lossen. Bestaat deze firma niet meer, dan schakelen wij zonder problemen een andere erkende dakdekker uit ons netwerk in. Enkel schade die veroorzaakt is door een gebrek aan onderhoud wordt door de Gold-garantie niet gedekt.

De Titanium-garantie

Voor een nog completere bescherming kun je kiezen voor onze Titanium-garantie. Naast de vervanging van defecte materialen dekt deze verzekerde garantie gedurende tien jaar ook alle:

  • werkuren voor de uitvoering van reparaties
  • schade veroorzaakt door lekken
  • herstellingen en schade, ook in geval van een montagefout

Net als bij de Gold-garantie ben je zeker van de garantie, zelfs als de firma die de werken heeft uitgevoerd niet meer bestaat. Enkel schade door een gebrek aan onderhoud van het dak wordt niet gedekt.

Een langere garantie op je dak

Wil je graag alle details weten over de garantie die Derbigum biedt? Neem dan contact met ons op. Spreek ons ook aan als je een garantie van langer dan tien jaar wenst. Wij kunnen een verzekerde garantie op maat uitwerken.

 

Also available in: Frans