BORN TO BE CIRCULAR

  • Al meer dan 50 jaar pioniers in duurzame dakbedekkingsoplossingen.
  • Innovatief recyclageproces sinds 1990, waarbij oude membranen worden gebruikt voor de productie van nieuwe dakbanen.
  • Duurzaamheid vormt de kern van onze identiteit en helpt ons een groenere toekomst creëren.

Derbigum ontvangt Cradle to Cradle bronzen certificaat voor de Derbigum NT

Waarom Derbigum?

Het aanbieden van duurzame waterdichtingsoplossingen, producten van topkwaliteit en het doorgeven van kennis is een ideale basis om een sterke en oprechte relatie op te bouwen bij de realisatie van je project.

Referenties

Beelden spreken voor zich ! Bekijk hier enkele Derbigum projecten. Een plat dak kan zoveel meer zijn dan alleen maar een dak, laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden.

Amager Bakke

Een skipiste inrichten op een verbrandingsoven, in de stedelijke omgeving van Kopenhagen. Een gedurfd idee en een sterk staaltje in techniek en bouwkunde. Voor de waterdichting van dit uitzonderlijk bouwwerk werd beroep gedaan op het uiterst robuuste waterdichtingsmembraan Derbigum GC WW van Derbigum.  

Lees meer

Vind een Derbigum plaatser in je buurt

Doe een beroep op een vakman om je plat dak waterdicht te maken !

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Getuigenissen

Onze blog

Deze blog staat vol informatie, advies, tips en inspiratie die je kunnen helpen bij de juiste oplossing voor je plat dak. Hier blijf je tevens op de hoogte van de laatste nieuwsjes.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven