Waterdichting voor je plat dak

  • Familiaal Belgisch bedrijf sinds 1932
  • Hoge Kwaliteit – meer dan 40 jaren
  • Pionier in circulaire economie
  • Technische ondersteuning

Waarom Derbigum?

Het aanbieden van duurzame waterdichtingsoplossingen, producten van topkwaliteit en het doorgeven van kennis is een ideale basis om een sterke en oprechte relatie op te bouwen bij de realisatie van je project.

Referenties

Beelden spreken voor zich ! Bekijk hier enkele Derbigum projecten. Een plat dak kan zoveel meer zijn dan alleen maar een dak, laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden.

Grijs plat dak

Bouvy Motors Gosselies

De eigenaar van Garage Bouvy Motors in Gosselies wilde enkele veranderingen doorvoeren en een carwash installeren. Deze carwash wordt aangedreven door regenwater opgevangen van het garagedak. Gezien dit specifieke verzoek heeft de aannemer, Toitures Pierrard, eerst een beroep gedaan op de Technische Dienst van Derbigum om een techni…

Lees meer

Vind een Derbigum plaatser in je buurt

Doe een beroep op een vakman om je plat dak waterdicht te maken !

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Getuigenissen

Onze blog

Deze blog staat vol informatie, advies, tips en inspiratie die je kunnen helpen bij de juiste oplossing voor je plat dak. Hier blijf je tevens op de hoogte van de laatste nieuwsjes.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll to Top