De natuur kiest Derbigum

De duurzaamste oplossing

Waterdichtingsoplossingen aanbieden met een bewezen duurzaamheid van minimaal 40 jaar, is steeds een van de pijlers in Derbigums milieu-engagement geweest. Onze ecologische voetafdruk verkleinen doen wij bij Derbigum enerzijds door de levensduur van onze producten te maximaliseren en anderzijds door bitumen te recycleren tot nieuwe grondstof. In beide strategieën blinken we inmiddels uit. Al sinds 1990 werken we aan ons gepatenteerd recyclageproces en dankzij deze kennis en ervaring zijn we nu voortrekkers op het vlak van ecologisch engagement en innovatie.

 1. De hoogste kwaliteit
  Derbigum-dakbanen hebben een indrukwekkende levensduur van minimaal 40 jaar. Ze kunnen nadien ook nog makkelijk overlaagd worden met een nieuwe Derbigum-toplaag of eenvoudig worden hersteld om zo de volgende 40 jaaropnieuw zorgeloos tegemoet te zien.
 1. 100 % recycleerbaar
  Op onze recyclagesite in Perwez - de grootste van Europa - ontwikkelden we een uniek recyclageproces waar we snijresten en oude dakmembranen recycleren tot een nieuwe basisgrondstof, Derbitumen®. Van1kg oude roofing maken we 1 kg Derbitumen®, zonder kwaliteitsverlies. Dat is de basis van onze circulariteit.
 1. Derbigum-NT daksysteem : de duurzaamste oplossing
  De onderlaag Derbicoat NT en toplaag Derbigum NT bevatten het hoogste percentage Derbitumen, en is hiermee de duurzaamste oplossing in de markt. Bovendien verkreeg dit systeem een ATG-goedkeuring. Door te kiezen voor dit systeem, draag jij bij aan het milieu! Meer info op www.norooftowaste.be
 1. Perfect voor functionele daken
  Door een daling van beschikbare bouwoppervlakte krijgen daken ook steeds meer functies toebedeeld. Groendaken, zonnepanelen of sportterreinen belanden allemaal op het dak. Met een tweelaags waterdichtingssysteem (onderlaag en toplaag) is Derbigum-roofing, duurzaam én beloopbaar, ideaal om de risicoloze invulling van al deze functies te garanderen.
 1. 100% Belgisch
  Derbigum is een op-en-top Belgisch familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1932 is lokaal handelen een belangrijke pijler. Onze productie- en recyclagesites liggen daarom allemaal in België. Die nabijheid zorgt voor een vlotte bijstand, service en opleiding van onze gecertificeerde dakdekkers en tevens voor minder transport. Zo vormt onze lokale filosofie, samen met onze circulaire aanpak, hét antwoord op de huidige klimaatchallenge. Bedankt om Belgisch te kopen !

Scroll to Top