FAQ

Hier kan je de meest gestelde vragen en antwoorden vinden. Op deze pagina kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week basisinformatie vinden. De technische punten kunnen echter voor elk project anders zijn. Als je dak complex is, raden we je daarom aan contact op te nemen met onze technische dienst. Zij helpen je graag verder!

Algemeen

Hier vind je algemene informatie over Derbigum en haar diensten. Vaak gestelde vragen die gebundeld werden en misschien ook nuttig kunnen zijn voor jou.

Garantie

10 jaar garantie voor je plat dak met Derbigum

Groendaken

Kom meer te weten over DERBISEDUM en wat u zoal nodig heeft voor een groendak. Lees het hier.

Levensduur

Wat is het verschil tussen bewezen en verwachte levensduur? Hoe zit het met de levensduur van Derbigum producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Plaatsing van Derbigum

Hier vind je de technische aandachtspunten die het technisch team, bestaande uit deskundigen op het gebied van platte daken, aanbeveelt met tekeningen en schema’s.

Plaatsing van Vaeplan

Het technisch team van deskundigen op vlak van synthetische dakbedekking, zal je in dit hoofdstuk antwoorden geven op een paar belangrijke technische aandachtspunten voor VAEPLAN.

Vloeibare producten

Als je vragen hebt over vloeibare producten en het gebruik ervan, klik dan hier.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem!

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw vragen worden beantwoord. Mocht u het antwoord hier echter niet hebben gevonden, neem dan contact met ons op. Wij geven graag het antwoord op uw vraag.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven