Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen doe je met het Zelfklevend luchtdichtingsmembraan Derbiskin op plantaardige basis

check Bruikbaar op elke ondergrond
check Zelfhelend, ook na de plaatsing
check Direct bepleisterbaar
check Dampremmend
check Reduceert foutenlast bij de plaatsing dankzij de multifunctionele toepassingen
check Snelle en eenvoudige plaatsing dankzij de goede kleefkracht en eenvoudig ontwerp
check Kostenbesparend: 1 product voor alle toepassingen
check 100% Recycleerbaar

Afspraak aanvragen
Download de brochure
Download de technische fiche

Luchtdicht


Voor de luchtdichting van een gebouw is Derbiskin het membraan bij uitstek in nieuwbouw én renovatie. Derbiskin is immers zo veelzijdig dat het echt overal in heel het gebouw kan toegepast worden, ongeacht het type ondergrond. Door zijn µd van 25 m werkt Derbiskin ook als dampremmende laag.

Gedaan met luchtdichte tape

Gedaan met het veelvoud aan luchtdichte tapes en de vele folies, dit zelfklevende, luchtdichte membraan kan perfect op maat gesneden worden en staat toe om elk hoekje en kantje in het gebouw luchtdicht te maken op elk type ondergrond, ongeacht of het gaat om een eenvoudige muur of een ingewikkeld detail.

Ecologisch bouwen

Gebaseerd op dezelfde technologie als de plantaardige dakbaan Derbipure®, is ook de Derbiskin op plantaardige basis, volledig recycleerbaar. Bovendien is Derbigum er ook in geslaagd om het membraan zelfhelend te maken, dwz dat het membraan zelf, kleine perforaties (bvb van nietjes of nagels) zelf terug dicht. Een uitzonderlijke eigenschap die de plaatser veel herstelwerk, en dus ook tijd, uitspaart.
“Het veelvoud aan producten om een gebouw luchtdicht te maken, kan in sommige projecten tot een groot foutenpercentage in de plaatsing leiden. Daarom was het voor ons van groot belang om op een degelijke folie, met een eenvoudige toepassing, beroep te kunnen doen. Met Derbiskin reikt Derbigum ons de perfecte oplossing aan. Bovendien is de zelfhelende eigenschap en zeer grote troef, niet enkel tijdens de plaatsing, maar ook in de jaren nadien.”

Sébastien Cruyt, architect bij het bureau Synergy International

“De eenvoud van het product was fantastisch, geen gedoe meer met 36 verschillende folies en tapes. De foutmarge op een werf werd gereduceerd tot nul. Dankzij het sterk zelfklevend vermogen kon ik zelfs een man alleen de plaatsing laten doen en kon ik de rest van de mannen op andere plaatsen op de werf aan het werk zetten. Een grote tijdswinst als je alles optelt.”

Philip Vangheel, onderneming Vangheel

 

Voorbeeld Opbouwen

Derbigum maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Annuleren