Opleidingen voor dakdekkers

Opleiding voor professionals door professionals

Als dakdekker wil je nieuwe technieken aanleren, je kennis verbeteren of je kennis over platte daken actualiseren. Jullie weten immers als de besten, dat het niet volstaat het beste product aan te kopen, een perfecte plaatsing is essentieel en de kers op de taart voor een perfect en duurzaam resultaat.

Derbigum is zich daar van bewust en helpt alle dakdekkers die dit wensen, bij het volgen van theoretische en praktische opleidingen. De instructeurs van het training center hebben meer dan 100 jaar ervaring en zullen hun knowhow met passie en geduld overbrengen. Gericht op de praktijk, zul je snel een maximum aan ervaring opdoen voor een kwaliteitsvol resultaat.

Alle opleidingen zijn gratis en erkend door het FVB (Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid) (link naar de pagina constructiv.be). Naast het verkrijgen van een (zelfs gedeeltelijke) terugbetaling voor je werknemers, valideer je je opleiding met een Derbigum certificaat.

Aarzel niet en schrijf je nu in !

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven