Wie zijn we?

De Belgische onderneming Derbigum heeft steeds duurzame en eenvoudige oplossingen vooropgesteld, ongeacht het gaat om waterdichting voor daken of andere constructies. De uitgelezen partner zijn voor waterdichting bij bouw- of verbouwwerken, duurzame en ecologische oplossingen voorstellen en een onnavolgbare service aanbieden. Met deze noties is Derbigum uitgegroeid tot een wereldspeler.

Wat doen we?

De groep – nog steeds 100% Belgisch – telt vandaag 2 productie-eenheden, draait een geconsolideerde omzet van 107 miljoen euro en stelt wereldwijd 350 medewerkers tewerk. Aan de basis van het succes ligt een continue investering in innovatieve en duurzame producten, en een weldoordacht beleid.

Productie

Derbigum telt 2 productie-eenheden België (Lot en Perwez). In deze vestigingen worden zowel dakbanen als vloeibare pasta’s geproduceerd.

Derbigum maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Annuleren