Particulier

Een klein of groot huis, klein of groot plat dak … je wil toch ook de kwaliteit van Derbigum ervaren?

Een duurzaam dak, kwaliteit en professionele begeleiding mag en kan je ook eisen voor je dak van je huis, carport of garage. Het Derbigum assortiment heeft altijd wel iets dat bij je past.

  • Membranen van topkwaliteit
  • Ecologisch en duurzaam
  • Professionele installatie
  • Meer dan 40 jaar gemoedsrust

Ook voor je woning, uitbouw, carport of garage

Wil je de beste kwaliteit als waterdichting van je plat dak ?
Wil je een duurzame oplossing en kies je bewust voor duurzame materialen ?
Wil je een gratis, vrijblijvende en duidelijke offerte ontvangen ?
Wil je een professionele installatie ?
Wil je een alternatief voor EPDM ?
Wil je zo lang mogelijk genieten van je dak en een bewezen levensduur van 40jr ervaren ?

Wil je dit allemaal?

Zeg dan JA tegen Derbigum ! Met een ruim assortiment aan milieuvriendelijke en duurzame oplossingen beantwoorden de oplossingen van Derbigum en Vaeplan aan al je behoeften.

Ontdek onze oplossingen

Neem een kijkje in ons assortiment aan oplossingen. En ontdek zo de oplossing die bij je past.

Laat je inspireren

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je ? Laat je inspireren door een aantal referenties.

Zoek een gecertificeerd dakdekker

Voor een offerte, een plaatsing volgens de regels van goed vakmanschap en een onberispelijke service, neem dan contact op met de dakdekkers uit het Derbigum Professioneel Netwerk. Zij werden opgeleid met de laatste technieken en worden regelmatig bijgeschoold en verder opgevolgd door Derbigum. Je vindt vast iemand bij jou in de buurt!

2 dakdekkers op een plat dak

Zoek een milieubewuste dakdekker

De beste prijs, een toepassing volgens de geldende regels en normen en een onberispelijke service zijn voor jou elementair. Je wil een dakdekker die net dat extraatje brengt met betrekking tot het milieu ? Dankzij het netwerk van Future Proof Dakdekkers kan je er zeker van zijn dat hij een milieuvriendelijke dienstverlener zal zijn: hij zal zijn werfresten recycleren waarna Derbigum deze valoriseert en opnieuw gebruikt bij de productie van een nieuw membraan.

Zoek een distributeur

Voor het onderhoud van je platte dak kan je onze professionele vloeibare producten aankopen bij een distributeur. Zij kunnen je ook steeds te woord staan bij je zoektocht.

FAQ

Hier kan je de meest gestelde vragen en antwoorden vinden. Op deze pagina kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week basisinformatie terug vinden. Een vraag werd niet beantwoord ? Geen probleem, stuur ons je vraag via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven