fbpx
 

Particulier

Een goed en duurzaam dak is een belangrijke investering, Derbigum is de specialist in België om een plat dak waterdicht te maken en is sinds 1932 dé referentie in bitumineuze roofing.

Een roofing van Derbigum wordt gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren. Dat maakt de dakbanen van Derbigum ideaal voor nieuwbouw of renovatie. Derbigum dakbedekking is van een uitzonderlijke kwaliteit. De twee gedecentraliseerde wapeningen garanderen een sterk en duurzaam waterdichtingsmembraan.

Een plat dak kan ook veel meer zijn dan een waterdichte bescherming voor uw woning. Een plat dak kan ook dienen voor regenwaterrecuperatie of om een groendak of dakterras op te installeren.

checkBewezen levensduur van 40 jaar
checkPlaatsing door een vakman
checkEcologisch verantwoorde productie en verwerking
checkBelgisch, lokaal geproduceerd kwaliteitsproduct
checkMeer dan 85 jaar ervaring

Dakwerk offerte aanvragen

Dakinspectie aanvragen

Vind een erkende plaatser in uw buurt
 

Waarom Derbigum ?Een Derbigum-dak gaat een leven lang mee.

Een goed dak is een investering, geen wonder dus dat u bouwmaterialen wenst te gebruiken die lang meegaan.

Derbigum-dakbanen hebben een bewezen levensduur van 40 jaar. Inmiddels zijn er reeds daken van 45 jaar oud die nog steeds elke dag de elementen trotseren en waterdicht zijn. Wanneer uw dak uiteindelijk toch aan vervanging toe is, volstaat het dikwijls om een nieuwe laag Derbigum op de bestaande aan te brengen en u bent terug gerust voor de volgende 40 à 45 jaar.

Kiezen voor Derbigum is kiezen voor:
  • Bewezen lange levensduur = zekerheid voor je dak en huis
  • Weerstaat extreme weersomstandigheden.
  • Flexibel in functionele, creatieve en esthetische oplossingen
  • Plaatsing door een vakman
  • Ecologisch verantwoorde oplossingen
  • Belgisch, lokaal geproduceerde kwaliteitsproducten
  • Meer dan 85 jaar ervaring

Budget voor je dak


Wat kost een plat dak?

Nieuwbouw of renovatie? Uiteraard heb je een beperkt budget. Maar wees voorzichtig met je materiaalkeuze en je aannemer. Ga je voor een plat dak? Dan heb je keuze tussen bitumen (roofing genaamd), epdm, pvc, eva… Elk materiaal heeft zijn prijs, en ook zijn kwaliteiten.

Derbigum biedt alleen hoge kwaliteitsmaterialen aan. Deze zijn niet de goedkoopste, maar ze gaan wel lang mee. Je zal minder herstellingen moeten laten uitvoeren, en je dak is sterker. Derbigum is dus een investering op lange termijn.

De kwaliteit van een bitumen plat dak hangt niet alleen af van de gebruikte roofing, maar ook van de plaatsing. Om u een correcte prijs, perfecte plaatsing en service te garanderen voor uw plat dak werken wij met een netwerk van erkende plaatsers, die u een offerte op maat van uw behoefte uitwerken.

Dakwerk offerte aanvragen

Vind een erkende plaatser in uw buurt