fbpx
Skygarden a Royal Garden
mei 17, 2017
Fisketorvet Copenhagen Mall
mei 17, 2017

  Ballerup Centret

  Ballerup Center is een shopping centrum in Ballerup, een deel van Kopenhagen.  Hier vindt men families, groene gebieden en industrie samen in harmonie.

  Het centrum, ontworpen door de bekende Deense architect Bo Cock-Clausen, werd officieel ingehuldigd in 1973 en uitgebreid in 1999.

  Bij zijn ontwerp was het Ballerup shopping center een van de eerste van zijn soort in Denemarken. Omdat de architect veel belang hechtte aan sociale contacten voorzag hij ruimte voor grote, lichte zones in zijn ontwerp.

  Met de jaren werd de stad steeds aantrekkelijker voor Deense ondernemingen dankzij een pendeltrein en het nabijgelegen Deense “Silicon Valley”. In 1999, was het Ballerup Centret een van de eerste om zowel een ondergrondse parking als een parkeerdak te hebben opdat klanten kortbij konden parkeren.

  In 2012 werd 8739 m² Derbigum GC aangebracht op de betonnen ondergrond van het parkeerdak. GC-dakbanen bieden een verhoogde weerstand tegen thermische en klimatologische invloeden gedurende lange tijd, zonder enig risico op vervorming of breuk. Een voor de hand liggende keuze wanneer je goede kwaliteit wil.

  In het shopping center zijn er ongeveer 69 detailhandels, bars en restaurants, WIFI-verbinding en veel animatie voor groot en klein het hele jaar door. Dankzij de expertise van Krone Tag ApS en de hoge kwaliteit van de dakbaan zullen nog veel mensen lang kunnen genieten van Ballerup Centret en er leuke tijden beleven.