Viaduct van Arbre
mei 17, 2017
Parking Tronchetto
mei 17, 2017

  Carrefour Carosello

  Voor de renovatie van de parking van het commercieel centrum Carosello de Carugate, in de regio van Milaan, werd DERBIGUM® GC gekozen. Deze bitumen dakbaan met versterkte wapening werd immers speciaal ontworpen voor gebruik op berijdbare oppervlakken.

  Een ander belangrijk voordeel van Derbigum GC is de mogelijkheid om de wegbedekking direct, zonder bijkomende bescherming, op de dakbaan aan te brengen. Het membraan weerstaat zonder problemen de hoge temperaturen bij de plaatsing.

  Om moeilijkheden bij de bestaande structurele voegen te vermijden, werd de overlapping Flamline® gekozen voor deze kritieke punten. Doordat de overlapping op de werf zelf gevulkaniseerd wordt past deze zich perfect aan de werf aan. De overlapping is voorgevormd, zeer elastisch en perfect compatibel met bitumen. GC gekozen. Deze bitumen dakbaan met mogelijkheid om de wegbedekking direct, zonder bijkomende bescher

  Derbigum maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
  Annuleren