Metro Cash & Carry
mei 17, 2017
EcoPuur
mei 17, 2017

Kungsbrohuset

Het “Kungsbrohuset”-gebouw gelegen in het centrum van Stockholm is een echt groen ontwerp. Het omvat 13 verdiepen, goed voor zo’n 27.000 m², en bestaat uit kantoren, restaurants, winkels en hotels.

De vastgoedmakelaar Jernhusen koos voor Derbigum GC en Derbigum NT omdat de grote terrassen voor tientallen jaren waterdicht moesten worden gemaakt.

Bovendien moesten de materialen passen in de groene filosofie van het bedrijf. De versteviging in de Derbigum GC dakbanen zorgt voor een extra weerstand tegen thermische invloeden, zonder risico op vervorming of scheurvorming.

Voor de aannemer verliep de uitvoering van het werk ter plaatse erg goed. Het moeilijkste aan dit grote project was de coördinatie van de praktische zaken.

Met dit opmerkelijke gebouw, Zweden's meest eco-smart gebouw op dit moment, bewijst Derbigum eens te meer zijn ecologische betrokkenheid.

Producten

Derbigum maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Annuleren