Architect

Derbigum diensten gewijd aan architecten en studiebureaus

Deze pagina is voor architecten en studiebureaus. Hier vind je alle snelkoppelingen om toegang te krijgen tot alle diensten die Derbigum heeft opgezet om uw dagelijks werk te vergemakkelijken.

Een dakadvies aanvragen

Twijfel je aan de staat van je huidige dak en zou een bezoek van een expert zeer nuttig zijn ? Bel ons, een ervaren technicus zal je na een dakinspectie een professioneel technisch advies geven.

Download de technische fiches van Derbigum

Vind alle informatie over de Derbigum en Vaeplan producten

Download de technische documenten

Met één klik vind je alle duurzaamheidsdocumenten, technische documenten, milieu- en algemene certificeringen, veiligheidsinformatiebladen, DoP…

Download onze brochure voor architecten

Een uitgebreide brochure speciaal ontwerpen voor de architect. Met onder meer heel wat technische uitleg en mooie referenties die je kunnen inspireren.

Zoek een milieubewuste dakdekker

De beste prijs, een toepassing volgens de geldende regels en normen en een onberispelijke service zijn voor u elementair. Je wil een dakdekker die net dat extraatje brengt met betrekking tot het milieu ? Dankzij het netwerk van Future Proof Dakdekkers kan je er zeker van zijn dat hij een milieuvriendelijke dienstverlener zal zijn: hij zal zijn werfresten recycleren tot nieuwe grondstof die opnieuw zal worden gebruikt bij de productie van een nieuw membraan.

Ontdek onze oplossingen

Neem een kijkje in ons assortiment aan oplossingen. En ontdek zo de oplossing die bij je past.

Laat je inspireren

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je ? Laat je inspireren door een aantal referenties.

Bekijk onze referentie video’s

In slechts enkele minuten krijgt u een levendig overzicht van referenties en toepassingen van onze producten.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsproducten voor je project. Snel en efficiënt, probeer het nu!

FAQ

Hier kan je de meest gestelde vragen en antwoorden vinden. Op deze pagina kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week basisinformatie terug vinden. Een vraag werd niet beantwoord ? Geen probleem, stuur ons je vraag via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll to Top