Dakdekkers

Derbigum’s diensten voor dakdekkers

Deze pagina is voor jou, beste dakdekker. Hier vind je snelkoppelingen naar alle diensten die Derbigum heeft opgezet om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.

Verzoek om bijstand ter plaatse

Is je werf complexer dan gewoonlijk? We zijn er voor je, vraag om hulp ter plaatse van de Derbigum experts. Zij zullen je laten zien hoe je te werk moet gaan om de opdracht goed te starten.

Een dakadvies aanvragen

Je twijfelt over de staat van een bestaand dak en een bezoek van een expert zou zeer nuttig zijn ? Bel ons, een ervaren technicus zal na de dakinspectie de meest relevante technische aanbeveling doen.

Volg onze actualiteit op Facebook Groep No Roof To Waste

Wens je vroeger op de hoogte te zijn van sales acties, promo’s, nieuwsjes, tips van onze technieker, veel voordelen voor dakdekkers … aarzel dan niet en word lid van de gesloten Facebook groep No Roof To Waste.

Scan de QR code of klik op

Opleidingen volgen

Om nieuwe vaardigheden te verwerven of om je kennis te verbeteren, kan je een opleiding volgen bij onze professionals. En het is gratis, aarzel niet !

Zoek een distributeur

Ben je op zoek naar een geschikte aankooppartner ?

Kies het Derbigum NT membraan dat het Cradle to Cradle Bronze certificaat heeft behaald. Een echte milieuvriendelijke keuze voor een circulair en duurzaam dak.

Download de technische fiches van Derbigum

Vind alle informatie over de Derbigum en Vaeplan producten

Download de technische documenten

Met één klik vindt je alle duurzaamheidsdocumenten, technische documenten, milieu- en algemene certificeringen, veiligheidsinformatiebladen, DoP…

Vraag je garantie aan

Krijg toegang tot het garantieplatform om het officiële garantiecertificaat te bekomen.

Word een milieubewuste dakdekker

De ecologische acties van Derbigum komen overeen met jouw waarden en je wilt ook je snijresten verzamelen ?

Vraag meer info om het charter te onderteken

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsproducten voor je project. Snel en efficiënt, probeer het nu!

Je eigen bouwprojecten op je telefoon

Het kan ! Je eigen referentiebestand op je telefoon, makkelijker kan het niet. Download onze gratis app Approof References hiervoor.

Laat je inspireren

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je ? Laat je inspireren door een aantal referenties.

Bekijk onze referentie- en plaatsingsvideo’s

In slechts enkele minuten krijgt u een levendig overzicht van referenties en plaatsingen van onze producten.

Getuigenis Bouwbedrijf Beneens ivm de kwaliteit van Derbigum NT

Het bouwbedrijf Beneens heeft het volste vertrouwen in Derbigum. Zij kiest voor Derbigum NT als de meest duurzame en kwaliteitsvolle bitumineuze waterdichting. Dankzij het programma No Roof To Waste bevat Derbigum NT 25% gerecycleerd bitumen afkomstig van productie- en snijresten en oude dakbedekking.

Ontdek onze oplossingen

Hier vind je algemene informatie over de verschillende kenmerken van een plat dak en de producten die worden gebruikt om je klant een dak van topkwaliteit aan te bieden.

FAQ

Hier kan je de meest gestelde vragen en antwoorden vinden. Op deze pagina kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week basisinformatie terug vinden. Een vraag werd niet beantwoord ? Geen probleem, stuur ons je vraag via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. eden.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven