fbpx

Wat is het Derbigum.Net netwerk?

Een klein verschil maakt soms hét verschil. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de dakdekker. Daarom heeft Derbigum een netwerk van en voor dakdekkers met als voornaamste missie succesvolle dakdekkers met alle mogelijke middelen helpen bij de groei van hun bedrijf.

In het netwerk zijn er drie groepen: Member, Professional en Professional Master. Binnen elke groep geniet de dakdekker van een aantal specifieke voordelen die hem zullen helpen om op alle niveaus kwaliteit te garanderen. Hiermee biedt Derbigum de dakdekkers concrete middelen om meer prospecten te genereren, het vertrouwen te versterken, meer contracten af te sluiten, de kosten te verminderen en om hun vaardigheden te vergroten.

Op verschillende vlakken wordt ook speciale aandacht besteed aan de jonge plaatsers. Jonge, beginnende dakdekkers hebben het vaak niet eenvoudig. Een eigen zaak opstarten verloopt niet altijd van een leien dakje en er komt veel bij kijken. Bovendien kunnen zij nog niet terugvallen op een gedegen ervaring. Daarom zijn er voor hen binnen Derbigum.Net speciale voorzieningen getroffen en wordt er een zeer gericht beleid voor gevoerd.

Wil u deel uitmaken van het Derbigum.Net-netwerk? Contacteer onze technische dienst.