Onze videotheek

Video’s die je inspireren, die je een inkijk bezorgen over technische details of die je iets bijleren.

Laat je inspireren door dit overzicht van referenties in heel Europa – van Brussel tot Parijs naar het hoge Noorden. Want beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Of neem een kijkje hoe we opleidingen op de werf organiseren. Maar kijk en luister ook ook naar onze No Roof To Waste strategie.

Residek project – Daikin Europe in Zwijnaarde

De hoogwaardige Residek dakbedekking van Derbigum werd gekozen voor het testcentrum & de kantoren van Daikin Europe N.V., ontworpen door Jaspers-Eyers Architects met als algemene aannemer Takenaka Europe GmBH en professioneel geplaatst door dakdekker Mutec.

Made with Residek – Mechelen

Sint-Maartens kliniek – Kortrijk

Op de oude site van het Sint-Maartens ziekenhuis in Kortrijk toont Verhelst Aannemingen hoe selectief te slopen, ook op vlak van roofing.

Nieuwbouwproject Hulshout met Derbitwin NT

Het dak van dit nieuwbouwproject werd voorzien van een onderlaag Derbicoat HP SKT en een toplaag Derbitwin NT, dat voor 20% uit gerecycleerd materiaal bestaat.

Multipharma Anderlecht

dronebeelden bezorgen je een kijkje vanuit de lucht. Droom mee bij deze installatie van Vaeplan en zonnepanelen.

Foodmet Abattoir Anderlecht

Met de installatie van de Abattoir stadsboerderij op het dak van de Foodmet op de site van het slachthuis van Anderlecht, zorgt de firma BIGH voor een wereldprimeur in urban farming met aquaponie.

Boeverbos – Brugge

Voor de renovatie van het parabolische dak van Boeverbos, de zetel van het provinciebestuur van West-Vlaanderen, werd naast de VAEPLAN waterdichting ook een groendak toegevoegd.

Derbigum NT – Derbigum Belgique

Zie in een paar minuten hoe u het Derbigum NT waterdichtingsmembraan installeert. Scan gewoon de QR-code.

Derbigum SP FR – Derbigum

Bekijk in enkele minuten hoe het Derbigum SP FR waterdichtingsmembraan kan worden aangebracht. Het volstaat om de QR code te scannen.

Derbigum sluit de cirkel – No Roof To Waste

Derbigum is al 30 jaar dé pionier in de recyclage van bitumineuze dakbedekkingsmembranen. Dankzij een uniek en gepatenteerd proces hebben wij een programma ontwikkeld om oude daken aan het einde van hun levensduur te revaloriseren. Niets gaat verloren: 1 kg oude dakbedekking = 1 kg Derbitumen®. Dit nieuwe materiaal wordt opnieuw geïntroduceerd in de productie van een gamma membranen nl de Derbigum NT-range. Dit is hoe wij de cirkel sluiten. Als maatschappelijke verantwoordelijkheid kiezen we dan ook bewust voor circulariteit.

Opleiding op een werf

Derbigum blijft ter beschikking van de dakdekkers voor opleidingen. Zelfs in deze periode van COVID beperkingen! Sanitaire maatregelen worden in acht genomen voor de gezondheid van iedereen. Elke dakdekker krijgt een praktische opleiding voor een perfecte waterdichting van het platte dak. Het technisch team van E & L BOUWPARTNERS werd gedurende het hele bouwproces/dak begeleid door Peter en kreeg deskundig advies.

No Roof To Waste : TOA Toiture recycleert snijresten – Derbigum

Je snijresten recycleren ? Kinderspel voor TOA Toiture ! Andy geeft ze af bij zijn deelnemende distributeur. Ze worden gerevaloriseerd in een nieuwe productie van Derbigum dakbanen. Eenvoudig, gemakkelijk en gratis voor de dakdekker! Door het engagement van de dakdekker draagt hij bij aan een groene, betere wereld.

Luister naar de getuigenis van An Van Den Abbeele te Buggenhout

Architecte An Van Den Abbeele heeft het volste vertrouwen in Derbigum. Zij kiest voor Derbigum NT als de meest duurzame en kwalitatieve waterdichtingoplossing. Luister naar haar argumenten.

Getuigenis Bouwbedrijf Beneens ivm de kwaliteit van Derbigum NT

Het bouwbedrijf Beneens heeft het volste vertrouwen in Derbigum. Zij kiest voor Derbigum NT als de meest duurzame en kwaliteitsvolle bitumineuze waterdichting. Dankzij het programma No Roof To Waste bevat Derbigum NT 25% gerecycleerd bitumen afkomstig van productie- en snijresten en oude dakbedekking.

Christophe Davin, Directeur Roof Isolation Gembloux

De distributeur Roof Isolation is overtuigd van Derbigum producten omdat ze vele voordelen bieden aan professionele waterafdichters: hoge kwaliteit, lange levensduur, uit de circulaire economie en lokaal geproduceerd. Roof Isolation is ook een verzamelpunt voor de snijresten van de werven van de applicateurs. Deze zullen vervolgens opnieuw worden geïntegreerd in de productie van een nieuw waterdichtingsmembraan Derbigum. Roof Isolation wil 4-sterren producten en dienst bieden.

E&L Bouwpartners – Algemene aannemer

E&L Bouwpartners, algemeen aannemer te Buggenhout, is ervan overtuigd dat de keuze voor duurzame waterdichting de waarde van je gebouw verhoogt. Het enige wat nodig is, is het kiezen van duurzame materialen. Luister naar Filip Leybaert, medebestuurder van het bedrijf.

Duurzaam Waterdichting voor platte daken – Grégoire Morel, CEO Derbigum

Duurzaam bouwen is een must ! Voor duurzame platte daken biedt Derbigum het membraan Derbigum NT aan, dat een reële en meetbare impact heeft op onze planeet. Grégoire Morel, CEO van Derbigum, legt uit hoe Derbigum zich inzet voor de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor platte daken.

Daniel Boeteman – Laborant Derbigum

De productievereisten voor Derbigum zijn hoog. In elk stadium van de productie worden tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit voldoet aan de hoogste normen in Europa. Daniel Boeteman, laborant bij Derbigum legt uit.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven