Onze videotheek

Video’s die je inspireren, die je een inkijk bezorgen over technische details of die je iets bijleren.

Laat je inspireren door dit overzicht van referenties in heel Europa – van Brussel tot Parijs naar het hoge Noorden. Want beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Of neem een kijkje hoe we opleidingen op de werf organiseren. Maar kijk en luister ook ook naar onze No Roof To Waste strategie.

Multipharma Anderlecht

dronebeelden bezorgen je een kijkje vanuit de lucht. Droom mee bij deze installatie van Vaeplan en zonnepanelen.

Foodmet Abattoir Anderlecht

Met de installatie van de Abattoir stadsboerderij op het dak van de Foodmet op de site van het slachthuis van Anderlecht, zorgt de firma BIGH voor een wereldprimeur in urban farming met aquaponie.

Boeverbos – Brugge

Voor de renovatie van het parabolische dak van Boeverbos, de zetel van het provinciebestuur van West-Vlaanderen, werd naast de VAEPLAN waterdichting ook een groendak toegevoegd.

Derbigum NT – Derbigum Belgique

Zie in een paar minuten hoe u het Derbigum NT waterdichtingsmembraan installeert. Scan gewoon de QR-code.

Derbigum SP FR – Derbigum

Bekijk in enkele minuten hoe het Derbigum SP FR waterdichtingsmembraan kan worden aangebracht. Het volstaat om de QR code te scannen.

Derbigum sluit de cirkel – No Roof To Waste

Geen greenwashing, maar het bewijs van hoe circulariteit eenvoudig uitgelegd kan worden.

Opleiding op site

Het inzamelen van snijresten van bitumineuze membranen loopt als een trein, als het goed georganiseerd is. 1. Levering van nieuwe bitumineuze dakmembranen 2. Ophaling van de goedgevulde big bags door dezelfde transporteur 3. Plaatsing van een nieuwe, lege big bag in een afgebakende ruimte bij de deelnemende distributeur, zoals Defrancq 4. Go! De dakwerkers kunnen hun snijresten van de werf opnieuw afzetten bij de distributeur.

No Roof To Waste : TOA Toiture

Je snijresten recycleren ? Kinderspel voor TOA Toiture ! Andy geeft ze af bij zijn deelnemende distributeur. Ze worden daarna gerevaloriseerd en verwerkt in een nieuwe productie van Derbigum dakbanen. Eenvoudig, gemakkelijk en gratis voor de milieubewuste dakdekker! Door het engagement van de dakdekker draagt iedereen bij aan een groene, betere wereld.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiƫnte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll to Top