Overzicht van onze systemen

Uw gebouw beschermen tegen diverse weersomstandigheden is het minste dat Derbigum kan doen met haar waterdichtingsmembranen.

...

Circulair dak

Dankzij het unieke recyclageproces worden de productie- en snijresten en oude dakbanen gerecycleerd tot nieuwe dakbanen. Derbicoat NT en Derbigum NT beperken de ecologische impact van gebouwen tot een minimum. Het installatiesysteem is ATG-gecertificeerd. Dit proces is uniek en gepatenteerd voor een meer circulaire economie!

...

Klassiek plat dak

Niks mis met een traditioneel plat dak ! Derbigum SP FR is een bitumen dakbedekking bestand tegen UV-straling, dimensioneel stabiel en heeft een bewezen levensduur van meer dan 40 jaar.

...

Kunststof dak

Derbigum heeft ook een gamma hoogwaardige kunstof (ook wel synthetisch genoemd) waterdichtingsmembranen – VAEPLAN. Duurzaam, milieu- en onderhoudsvriendelijk en het laat je de keuze mbt de functionaliteit van je dak.

...

Wit dak

Ons klimaat verandert. De gemiddelde temperaturen stijgen jaar na jaar. Dankzij een witte dakbedekking kan je dak als passieve koeler dienen. Dit verlaagt de temperatuur in het gebouw en biedt een beter comfort voor de bewoners.

...

Esthetisch dak

Met Derbicolor FR geef je kleur aan je dak ! En wanneer afgewerkt met Derbilist creëer je een esthetisch en economisch alternatief voor traditionele dakmaterialen als zink of koper.

...

Groendak

Een groen dak op je plat dak? Natuurlijk kan je dat ! Maak je droom waar en installeer voorgemonteerde sedumtegels, Derbisedum Pack, voor een onmiddellijk esthetisch resultaat. Je kan ook bloemen, bomen en zelfs een heuse moestuin op je dak planten.

...

Dakterras en balkons

Vergroot je leefruimte door middel van een dakterras. Derbigum dakbedekking is hoog belastbaar en geschikt voor elke vorm van terrasafwerking.

...

Waterrecupererend dak

Water wordt het nieuwe goud genoemd. Vang daarom regenwater op en hergebruik het in je dagelijks leven: sanitair, tuin, enz.

...

Burgerlijke bouwkunde

Derbigum GC, een robuuste en kwaliteitsvolle waterdichting, is speciaal ontworpen voor bouw- en renovatiewerken in de burgerlijke bouwkunde. Dit robuuste membraan is zeer doeltreffend op werven met veel circulatie zoals parkeerdaken, viaducten, bruggen, tunnels, enz. Derbigum GC is het membraan bij uitstek voor zwaar verkeer en het hoge gewicht van voertuigen in o.a. parkeergarages.

...

No Flame dak

100% vlamvrij werken is zeker en vast een optie bij Derbigum. Kies voor koudverlijmen en een afwerking met Derbiseal S.

...

Luchtzuiverend dak

Wil je actie ondernemen om je CO2-afdruk te verkleinen ? Niets is eenvoudiger met Derbicolor FR Olivine op je plat dak. De specifieke toplaag bestaande uit olivijn, neutraliseert CO2 uit de atmosfeer en draagt zo bij tot een beter klimaat.

...

Isolatie

Haal het maximale uit je platte dak en verlaag je energiekosten met Derbitherm Alu P isolatie. Deze unieke oplossing biedt voordelen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Investeer vandaag nog in Derbigum PIR isolatie voor een comfortabel en energiezuinig gebouw, het hele jaar door!

Scroll naar boven