fbpx
 

Balkon

Voor de waterdichting van uw balkon is Derbigum roofing de beste oplossing. Gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren, en voorzien van twee gedecentraliseerde wapeningen staan de dakbanen van Derbigum garant voor sterkte en duurzaamheid. Roofing van Derbigum kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt worden, voor grote en kleine balkons. Ook de synthetische dakbanen van Vaeplan® zijn een uitstekende oplossing voor de waterdichting van uw balkon. Zij combineren een grote soepelheid met een goede weerstand.
 

Wat is de prijs om een balkon waterdicht te maken?

De kwaliteit van een goede waterdichting hangt niet alleen af van de gebruikte roofing, maar ook van de plaatsing. Een balkon correct waterdicht maken laat men best over aan een professional. Om u hiervoor een juiste prijs en een perfecte plaatsing en service te garanderen, werken wij met een netwerk van erkende plaatsers. Zij kunnen u een offerte op maat uitwerken.

Ik wil een offerte op maat

Welke opbouw van een balkon is mogelijk?

Een balkon kan verschillende opbouwen hebben naargelang de beschikbare ruimte. Op een balkonvloer kunnen zowel tegels als planken geplaatst worden, belangrijk hierbij is dat de waterdichting correct uitgevoerd werd. Wil u meer weten over de verschillende mogelijkheden in opbouw voor uw balkon, klik op de onderstaande links:

 

Voorbeeld opbouwen

ProductTechnische dataficheDoP
DERBIBOND NT
Milieuvriendelijke koudlijm

Technische datafiche

DoP
DERBICOAT NT
De bitumen onderlaag volgens de circulaire economie

Technische datafiche

DoP
DERBIGUM SP FR
Het membraan bij uitstek van kwaliteitsdaken voor professionelen

Technische datafiche

DoP