Bruggen en tunnels

  • Volledige hechting, zelfs onder extreme omstandigheden
  • Zeer doeltreffend op werven met veel circulatie zoals parkings, viaducten, bruggen
  • Vangt kleine oneffenheden van de ondergrond goed op dankzij de hoeveelheid bitumen onder de wapening
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar

Bruggen, tunnels en werken in de burgerlijke bouwkunde vereisen een robuuste en duurzame waterdichting

Projecten in de burgerlijke bouwkunde zijn vaak grootschalige projecten die specifieke vaardigheden en producten vereisen dewelke bestand moeten zijn tegen de meest extreme omstandigheden, zoals druk verkeer, grillig weer … en dit gedurende vele jaren. Gezien de grote budgetten die ermee gemoeid zijn en de complexiteit van een dergelijk project, kan een ontwerpfout of een goedkoop product je een fortuin kosten. Derbigum GC, een robuuste en kwaliteitsvolle waterdichting, is speciaal ontworpen voor de bouw of renovatie voor werken in de burgerlijke bouwkunde. Derbigum GC AR is de wortelwerende versie. Bekijk een toepassing bij een tunnel in Noorwegen.

Tot uw dienst

Gezien de complexiteit van een dakparking of een parkeergarage kan Derbigum je bijstaan bij het opstellen van het lastenboek en de controle van de site.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbigum GC?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten van groendaken te bekijken en zie dat deze net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.
Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum GC.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven