fbpx
 

Bruggen en wegen

Kunstwerken in de burgerlijke bouwkunde ondergaan zwaardere belastingen en hebben dus een waterdichting nodig met een verhoogde weerstand. Derbigum GC, de sterkere versie van de Derbigum SP, is ideaal voor parkeerdaken, brugdekken etc. Zo heeft het een hoger smeltpunt (> 140°C), een zwaardere wapening (260 gr/m² polyestermat en een glasvlies van 55 gr/m²) die hoog in het membraan zit en bestand is tegen de extreme hitte en het gewicht van het aanwalsen van asfalt. Onder de wapening bevindt zich een dikke laag speciale bitumen die een optimale gelijkmatige hechting geeft. De hechtingscoëfficiënt aan de ondergrond is tenminste van dezelfde waarde als het te gebruiken wegenasfalt. Dankzij deze uitstekende hechting heeft men lage en concurrerende verwerkingskosten. Voor alle civiele bouwwerken, nieuw of renovatie, is de Derbigum GC een betrouwbare oplossing en een duurzame investering op lange termijn.

Welke toepassingen zijn er mogelijk?

Werken in burgerlijke bouwkunde zijn zeer specifiek, zij dienen dan ook nauwgezet voorbereid en uitgevoerd te worden. De technische dienst van Derbigum kan u bijstaan bij het opmaken van bestekteksten en nadien op de werf.

Automatische plaatsingssystemen

Voor het uitvoeren van grote oppervlakten (meer dan 2000 m²), beschikt Derbigum over geautomatiseerde systemen. Deze laten toe om sneller te werken en garanderen een optimale laskwaliteit. Deze plaatsingsmachines, met operator, zijn te huur voor de duurtijd van uw project, neem hiervoor contact met ons op.

 

Voorbeeld opbouwen

ProductTechnische dataficheDoP
DERBIGUM GC
Een versterkte versie van het Derbigum-membraan, ontworpen voor de vereisten van burgelijke bouwkunde

Technische datafiche

DoP
DERBIPRIMER GC
Een waterafstotende vernis voor betonnen oppervlakken

Technische datafiche

DoP