Burgerlijke bouwkunde

  • Hoge weerstand tegen zwaar verkeer en zouten
  • Perfecte hechting, zelfs onder extreme omstandigheden
  • Vangt kleine oneffenheden van de ondergrond goed op
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar

Robuuste en duurzame waterdichting

Projecten in de burgerlijke bouwkunde zijn vaak grootschalige projecten die specifieke vaardigheden en producten vereisen dewelke bestand moeten zijn tegen de meest extreme omstandigheden, zoals druk verkeer, grillig weer … en dit gedurende vele jaren.

Gezien de grote budgetten die ermee gemoeid zijn en de complexiteit van een dergelijk project, kan een ontwerpfout of een goedkoop product je een fortuin kosten. Met Derbigum GC, dat voldoet aan de strengste eisen en normen, zelfs voor bruggen en kunstwerken, ben je verzekerd van een duurzame investering op lange termijn.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbigum GC?

Op zoek naar inspiratie?

Twijfel niet en bekijk realisaties waarbij duurzame Derbigum en Vaeplan dakbedekkingsmembranen het verschil hebben gemaakt!

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.
Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum GC.

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven