fbpx

CO2-absorberende dakbedekking

 
Met Derbicolor FR Olivijn helpt u het milieu want wanneer het regent, neutraliseert de afwerkingslaag in olivijn de CO2 in de lucht. De Derbicolor FR Olivijn is zoals de andere roofing van Derbigum gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren, en heeft twee gedecentraliseerde wapeningen voor sterkte en duurzaamheid. Deze dakbaan is ideaal voor nieuwbouw of renovatie.

Hoe werkt het?

De afwerkingslaag van dakbedekking is olivijn, een van de meest voorkomende mineralen op aarde. Als het regent zal de CO2 uit de atmosfeer in contact komen met de olivijn op het dak. Er zal dan een chemische reactie plaatsvinden die de CO2 neutraliseert. Het restproduct van deze reactie is een mengsel van siliciumdioxide (zand) en magnesiumcarbonaat: twee stoffen die onschadelijk zijn voor het milieu.

Welke opbouw heeft een plat dak met Derbicolor FR Olivijn?

Naargelang de aanwezige ondergrond kan een bitumineus plat dak met Derbicolor Olivijn verschillende opbouwen hebben. Klik op onderstaande links om meer te weten over de mogelijkheden.Wat is de prijs van een plat dak met Derbicolor FR Olivijn?

Verschillende factoren zijn bepalend voor de prijs van een plat dak: de kwaliteit van de roofing maar ook zijn plaatsing. Derbigum werkt met een netwerk van erkende plaatsers om u een correcte plaatsing en prijs te garanderen. Klik op onderstaande links om een offerte op maat te ontvangen.

Dakwerk offerte aanvragen

Vind een erkende plaatser in uw buurt

Olivijn_illustr-Vertical
 
  • Michel Getlichermann - Sustainability Manager
    Met de ontwikkeling van Derbicolor FR Olivijn bieden we iedereen de mogelijkheid om bij te dragen aan het oplossen van het CO2-probleem. Tenslotte maken vele kleintjes een groot verschil.
ProductTechnische dataficheDoP
DERBICOAT NT
De bitumen onderlaag volgens de circulaire economie

Technische datafiche

DoP
DERBICOLOR FR Olivijn
De esthetische & ecologische keuze

Technische datafiche

DoP