Dakterras en balkons

  • Uitbreiding van je leefruimte
  • Mix van een plat dak en een groendak
  • Hoge mechanische sterkte
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar

Een perfect afgesloten dakterras of balkon om van de geneugten des levens te genieten

Een plat dak omtoveren tot een dakterras of een balkon waterdicht maken zal je nadien veel plezier bezorgen! Yoga doen in de ochtend, lezen in je ligstoel in de middag of je vrienden ontvangen in de avond, of zelfs een zwembad aanleggen, klinkt dit niet als muziek in de oren ?! Een dak zoals wij het graag hebben! Laat je inspireren door het resultaat van het dakterras ‘Jam Hotel’.
Om er lang zorgeloos van te kunnen genieten, moet je vragen naar een kwalitatieve waterdichting. Het voorkomt infiltratie van regenwater, waardoor betoncorrosie, lelijke vochtvlekken, gebarsten tegels, lekken enz. worden voorkomen. Bedenk ook dat een toegankelijk dakterras meer belast wordt en dus technisch in orde moet zijn. Het zou jammer zijn om uw mooiste tegels of houten planken te moeten demonteren.

Vermijd dit alles met de waterdichtingsmembranen Derbigum SP FR, Derbigum NT of Vaeplan; ze zijn ideaal om een perfecte waterdichting te garanderen gedurende vele jaren, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Al deze systemen zijn ATG gecertificeerd.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbigum FR, Derbigum NT ?

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum FR/NT.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven