Esthetisch dak

  • Keuze van kleur voor je plat of hellend dak
  • Keuze van vormen voor je dak
  • Perfect hechtende leischilfers
  • Extra functies

Je verbeelding is grenzeloos. Voeg kleur, lijnen, bogen en vormen toe aan je dak.

Met Derbicolor FR met licht/donkergrijze leischilfers of groene/bruine/witte/olivijnschilfers op het oppervlak, Derbigum Aquatop met een witte of gekleurde coating in de massa of Vaeplan, een synthetisch membraan, gaan je wensen in vervulling. De kwaliteit van het membraan blijven het allerbelangrijkste – zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Download de Derbigum of Vaeplan brochure

Wenst u meer te weten over de voordelen van Dercolor FR, Derbigum Aquatop en Vaeplan voor een esthetisch dak?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten waar Derbicolor FR, Derbigum Aquatop, Vaeplan membranen net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbicolor FR, Derbigum Aquatop en/of Vaeplan.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven