fbpx
 

Esthetische daken

Een plat dak met roofing van Derbigum hoeft niet altijd zwart te zijn. Voor zichtbare daken zijn er ook esthetische oplossingen binnen het Derbigum-gamma, zowel bitumineus, synthetisch als plantaardig.

Ga voor kleur en opteer voor Derbicolor® FR, de bitumen dakbaan met gekleurde leislag. Derbicolor FR is zoals de andere roofing van Derbigum gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren, en heeft een gedecentraliseerde wapening voor sterkte en duurzaamheid. Deze dakbaan is ideaal voor nieuwbouw of renovatie. De afwerkingslaag in leislag heeft een uitstekende hechting en is beschikbaar in verschillende kleuren : bourgondisch bruin, groen, lichtgrijs, reflecterend wit en antraciet.
 

Welke opbouw en afwerking voor een esthetisch plat dak ?

De bitumineuze dakbanen Derbicolor FR hebben een gedecentraliseerde, composiet polyester/glasvlies-wapening. Deze garandeert sterkte en duurzaamheid aan de dakbaan. Wil u uw plat dak de looks geven van een zinken dak, opteer dan voor een afwerking met Derbilist®.

Voordelen van een afwerking met Derbilist:

  • Verbetert het esthetisch aspect van hellende of licht gebogen daken
  • Laat toe het traditioneel uitzicht van daken met roeflatten te bewaren.
  • Laat toe de waterdichtingsoverlappingen te verstoppen.
  • Nodigt uit tot zeer moderne creaties.

Ook de kunststof dakbanen van Vaeplan zijn geschikt voor een esthetisch dak. Hellende of licht gebogen daken kunnen afgewerkt worden met Vaelist® om het uitzicht van een traditioneel metalen dak te bewaren.

Om meer te weten over de opbouw van een esthetisch plat dak met bitumen roofing of synthetische dakbanen, klik op de onderstaande links:

Bitumineuze waterdichtingsmembranen
Synthetische waterdichtingsmembranen

Wat is de prijs van een esthetisch plat dak ?

De kwaliteit van een esthetisch plat dak hangt niet alleen af van de gebruikte dakbedekking maar ook van de plaatsing. Om u een correcte prijs, perfecte plaatsing en service te garanderen voor uw plat dak werken wij met een netwerk van erkende plaatsers, die u een offerte op maat van uw behoefte uitwerken.

Gratis prijsofferte aanvragen ! Vind een erkende plaatser in uw buurt