Groendak

  • Welzijn, biodiversiteit en gezondere lucht
  • Vertraging van de afvloeiing van regenwater
  • Betere thermische en akoestische isolatie
  • Zeer licht systeem, zelfs op licht hellende daken

Breng de natuur op je dak

Wie droomt er niet van een tuin in de stad ? Waag de sprong en maak van je dak een groendak. Je kan kiezen voor extensieve of intensieve dakbedekking. Voor een onmiddellijk resultaat en lichte structuren kiest u voor het complete systeem van voorbegroeide sedumtegels, Derbisedum Pack (link naar technische fiche) dat weinig onderhoud vergt. Op je dak kan je nog een stap verder gaan en zelfs een echte tuin aanleggen met bomen, planten en gras. Je eigen moestuin op je dak is ook een optie. Mooi voorbeeld hiervan is de Foodmet in Anderlecht.

Wat voor soort groendak je ook hebt, de waterdichting moet perfect zijn. Derbigum SP AR en Vaeplan V, een synthetisch antiwortelmembraan op zich zijn de beste bondgenoten voor een duurzame waterdichting.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbisedum voor een groendak?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten van groendaken te bekijken en zie dat deze net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbisedum Pack en de membranen Derbigum SP WW of Vaeplan V.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven