Klassiek plat dak

  • Bewezen levensduur van 50 jaar
  • 100% recycleerbaar
  • Hoge UV-bestendigheid zonder extra bescherming
  • Gemakkelijk te plaatsen : eenlaags of tweelaags

Het standaard ontoegankelijk, polyvalent plat dak

Derbigum SP FR is het ideale waterdichtingsmembraan voor de renovatie en nieuwbouw van platte ontoegankelijke daken zonder extra bescherming, zelfs éénlaags is dit mogelijk. Weinig onderhoud en een blijvende gemoedsrust gedurende minimum 50 jaar: het is bewezen! Dit systeem is uiteraard ook ATG goedgekeurd.

Meer weten over de voordelen van onze producten & oplossingen?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten waar Derbigum SP FR membranen net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.
Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum SP FR.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende dakdekkers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven