Kunststof dak

  • Eén product voor alle toepassingen
  • Perfect afgewerkt resultaat, esthetisch mooi
  • Bewezen levensduur van meer dan 36 jaar
  • Geen verkleuring van regenwater

Vaeplan, het hoogwaardige synthetische membraan van Derbigum

Vaeplan is het hoogwaardige kunststofmembraan voor synthetische platte en hellende daken, zowel voor renovatie als nieuwbouw. Multifunctioneel, droom je van een bepaald kleur, het kan met Vaeplan.

Het synthetische membraan heeft vele kwaliteiten: zeer resistent, brandwerend, toepasbaar op alle ondergronden en met een levensduur van 36 jaar. Het is een uitstekend alternatief voor EPDM. Mits toevoeging van Vaelist-profielen kan je ook esthetisch mooie realisaties verwezenlijken. Laat je inspireren door het ‘Napoleondak’ in Sint-Pieters-Leeuw.

Een vooruitblik op de uitvoering

Vraag of download je Vaeplan pocketbook

Vind onze plaatsingsinstructies in het Vaeplan pocketbook.
Wens je een papierversie te ontvangen?

Volg een Vaeplan training in ons Training Center

Leer hoe u Vaeplan kunt toepassen, zowel theorisch als praktisch

Wens je meer te weten over de voordelen van Vaeplan ?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten waar Vaeplan membranen net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Vaeplan.

Vind een Vaeplan plaatser in je buurt

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel theoretisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven