Luchtzuiverend dak

  • Voor gezondere lucht in de stad
  • Verwijdert de CO2 in de atmosfeer dankzij de olivijngranules
  • Perfect hechtende olivijngranules

Het dak dat CO2 absorbeert, een bewuste keuze

Met Derbicolor FR met olivijngroene granules op het oppervlak, kiest u voor een oplossing die de lucht in onze steden gezonder maakt. Heel eenvoudig! Installeer dit waterdichtingsmembraan op uw plat of licht hellend dak voor zowel renovatie als nieuwbouw.

1 kg olivijnkorrels heeft de capaciteit om 1,25 kg CO2 te neutraliseren . Het Derbicolor FR Olivijn membraan bevat 1,4 kg olivijn/m², en heeft dus de capaciteit om 1,75 kg CO2 /m² te neutraliseren tijdens de volledige levensduur van het dak.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbicolor FR Olivijn ?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten waar Derbicolor FR Olivijn membranen net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbicolor FR Olivijn.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven