No Flame dak

  • 100% vlamvrije toepassing mogelijk
  • Meestal oplosmiddelvrij
  • Gebruik in alle stadia van de levensduur van het membraan
  • Optimale efficiëntie

No Flame, vlamvrij : de oplossing om veilig te werken

Er is een breed gamma aan vloeibare producten die ontwikkeld werd om de waterdichtheid van je dak uit te voeren, zowel voor het vlakke deel als voor de detailleringen. Voor een 100% vlamvrije toepassing, een puur esthetische afwerking, perfect waterdichte details zoals een schoorsteen, een randprofiel of om eventuele blazen te herstellen, er is bij Derbigum altijd een vloeibaar product als oplossing.

De Bloemenmarkt van Rungis heeft, in samenwerking met Knauf, gekozen voor een 100% vlamvrije oplossing.

Wenst u meer te weten over de voordelen van onze No Flame producten?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten van groendaken te bekijken en zie dat deze net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je 100% vlamvrije plat dak.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven