Parkeerdak

  • Hoge weerstand tegen zwaar verkeer en zouten
  • Perfecte hechting, zelfs op oneffen oppervlakken
  • Machine-geoptimaliseerde prestaties
  • Derbigum ondersteuning in elke fase

Een versterkt waterdichtingsmembraan voor daken van parkeerterreinen

Derbigum GC is het ideale waterdichtingsmembraan voor de renovatie en nieuwbouw van parkings en daken die toegankelijk zijn voor voertuigen, zelfs bij druk verkeer, zoals in de parking van het Fisketorvet winkelcentrum in Kopenhagen. Het voldoet aan de strengste eisen en normen, zelfs voor bruggen en kunstwerken. Het is dus de garantie van uw investering op lange termijn.

Tot uw dienst

Gezien de complexiteit van een dakparking of een parkeergarage kan Derbigum je bijstaan bij het opstellen van het lastenboek en de controle van de site.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbigum GC?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten van groendaken te bekijken en zie dat deze net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum GC.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven