fbpx
 

Parkings & parkeerdaken

Parkings en andere werken in burgerlijke bouwkunde vereisen een sterkere versie van de Derbigum roofing. Derbigum GC is de robuustere versie van Derbigum SP en is uitstekend voor deze toepassingen, zowel in nieuwbouw of renovatie. Gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren, bezit deze waterdichting twee gedecentraliseerde wapeningen die het membraan sterkte en duurzaamheid geven. De uitstekende hechting met wegenbouwmaterialen zoals asfalt of andere geven lage en concurrerende verwerkingskosten.

Welke opbouw is mogelijk voor parkings en parkeerdaken?


Parkings, parkeerdaken en andere werken in burgerlijke bouwkunde zijn zeer specifiek. Zulke grote werken dienen dan ook nauwgezet voorbereid en uitgevoerd te worden. De technische dienst van Derbigum kan u bijstaan bij het opmaken van bestekteksten en nadien op de werf.


Automatische plaatsingssystemen


Voor het uitvoeren van grote oppervlakten (meer dan 2000 m²), beschikt Derbigum over geautomatiseerde systemen. Deze laten toe om sneller te werken en garanderen een optimale laskwaliteit. Deze plaatsingsmachines, met operator, zijn te huur voor de duurtijd van uw project, neem hiervoor contact met ons op. Neem nu contact op met ons.
 
 

Voorbeeld opbouwen

ProductTechnische dataficheDoP
DERBIGUM GC
Een versterkte versie van het Derbigum-membraan, ontworpen voor de vereisten van burgelijke bouwkunde

Technische datafiche

DoP
DERBIPRIMER GC
Een waterafstotende vernis voor betonnen oppervlakken

Technische datafiche

DoP