fbpx
 

Regenwaterrecuperatie plat dak

Een plat dak met roofing van Derbigum is ideaal voor regenwaterrecuperatie. Verschillende dakbanen uit het Derbigum-gamma laten immers toe om het regenwater voor 100% op te vangen en opnieuw te gebruiken. Deze dakbanen kunnen zowel in projecten voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt worden. Alle dakbedekkingen voor regenwaterrecuperatie van Derbigum zijn ook “pH-neutraal”, een groot voordeel bij regenwaterrecuperatie.

Wat is de prijs van een plat dak voor regenwaterrecuperatie?

De kwaliteit van een plat dak voor de opvang van regenwater hangt niet alleen af van de gebruikte dakbedekking maar ook van de plaatsing. Om u een correcte prijs, perfecte plaatsing en service te garanderen voor uw plat dak werken wij met een netwerk van erkende plaatsers, die u een offerte op maat van uw behoefte uitwerken.

Gratis offerte plat dak met regenwaterrecuperatie

Regenwater recupereren zonder te renoveren

Een bestaand dak in roofing kan met een kleine ingreep ook een plat dak voor regenwaterrecuperatie worden. Verf uw dak met een aluminiumverf speciaal voor bitumineuze daken. Zo zal het regenwater niet meer bruin kleuren en kan het hergebruikt worden voor sanitaire doeleinden. Bovendien geeft het een extra bescherming tegen UV-stralen.

Welke opbouw voor een plat dak voor regenwaterrecuperatie?

De bitumineuze dakbanen Derbigum Aquatop voor de opvang van regenwater hebben een gedecentraliseerde, composiet polyester/glasvlies-wapening. Deze garandeert sterkte en duurzaamheid aan de dakbaan. De unieke afwerkingslaag in acryl behoudt de natuurlijke eigenschappen van het regenwater, dit uitzonderlijk kenmerk werd gecertificeerd door het CEBEDEAU-instituut.

Brengt u liever wat meer kleur op uw dak? Kies dan voor Derbicolor FR met gekleurde leislag.

Ook de kunststof dakbanen van Vaeplan zijn geschikt voor het opvangen en hergebruiken van regenwater. Het Duitse Nehring Institut gaf ze zelfs een drinkwater-attest.

 

Voorbeeld opbouwen

ProductTechnische dataficheDoP
DERBIGUM AQUATOP
De bitumen dakbaan met hoogtechnologische coating voor regenwaterrecuperatie

Technische datafiche

DoP
ProductTechnische dataficheDoP
Vaebond PU
PU-lijm voor VAEPLAN-dakbanen

Technische datafiche

DoP
Vaeplan V
Multifunctionele waterdichting voor platte en hellende daken

Technische datafiche

DoP