Waterrecupererend dak

  • Hergebruik van regenwater
  • Regeling van de afvoer van regenwater
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar
  • Esthetisch en zelfs reflectief

Het dak vangt regenwater op voor hergebruik in het dagelijks leven

Droogteperiodes komen elke zomer terug. Het opvangen van regenwater om het te hergebruiken op het juiste moment naargelang je behoeften is dan ook van groot belang. Het Vaeplan membraan is een ecologische en economische oplossing voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Meer weten over de voordelen van onze producten & oplossingen?

Referenties

Op zoek naar inspiratie? Twijfel niet en bekijk realisatie waarbij esthetische Derbigum en Vaeplan dakbedekkingsmembranen het verschil hebben gemaakt!

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum ! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven