Wit dak

  • Meer comfort voor de bewoners bij warm weer
  • Zonder zorgen regenwater opvangen
  • Geoptimaliseerde prestaties van fotovoltaïsche panelen
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar

Een wit dak combineert de voordelen van een beter comfort, energiebesparing en hergebruik van regenwater

Zomers worden steeds warmer, ook bij ons. Daarom streven we naar een beter wooncomfort voor bewoners van huizen en gebouwen, zonder dat de energierekening de pan uitzwaait. Derbigum’s ultrareflecterende membranen bieden daarvoor de perfecte oplossing. Zowel de Derbicolor NT (met zijn reflecterend witte leislag), het Derbitwin NT Ultra White membraan, als de zuivere witte synthetische Vaeplan dakbedekking zorgen voor een passieve koeling van het gebouw. Deze membranen verminderen de warmteoverdracht naar het gebouw tot wel drie keer, waardoor de binnentemperatuur tijdens de zomer zelfs met 5°C kan dalen.

Meer weten over de voordelen van onze producten & oplossingen?

Referenties

Op zoek naar inspiratie? Twijfel niet en bekijk realisatie waarbij witte duurzame Derbigum en Vaeplan dakbedekkingsmembranen het verschil hebben gemaakt!

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven