Wit dak

  • Meer comfort voor de bewoners bij warm weer
  • Zonder zorgen regenwater opvangen
  • Geoptimaliseerde prestaties van fotovoltaïsche panelen
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar

Een wit dak combineert de voordelen van een beter comfort, energiebesparing en hergebruik van regenwater

Hete zomers, zelfs in onze breedtegraden, zullen vaker voorkomen. De bewoners van een huis of gebouw een beter wooncomfort aanbieden zonder dat hun energiefactuur explodeert, is zeer aantrekkelijk. De ultra-reflecterende membranen Derbigum Aquatop Reflective white, de Derbicolor FR wit en de Vaeplan wit zijn de producten bij uitstek voor een Cool Roof effect. Zij verminderen het binnendringen van warmte in het gebouw tot driemaal. In de zomer daalt de temperatuur met maximaal 5°C. De SRI, Solar Reflective Index, is 101 volgens ASTM E 1980.

Wenst u meer te weten over de voordelen van Derbigum Aquatop Reflective White, Derbicolor FR wit of Vaeplan wit ?

Referenties

Je plat dak project is een verwezenlijking voor het leven. Twijfel je en wil je je laten inspireren door andere realisaties ? Laat je inspireren … door projecten waar membranen Derbigum Aquatop Reflective White, Derbicolor FR wit of Vaeplan wit net dat tikkeltje meer hebben gegeven wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bestektekstgenerator

In enkele muisklikken stel je je eigen lastenboek op en vind je de aangepaste waterdichtingsoplossingen voor je project.

Rekening houdend met de specifieke gegevens van je dak, zoals de bestaande ondergrond, de dakhelling en de isolatie, beschrijft het te downloaden lastenboek stap voor stap het geschikte waterdichtingssysteem en worden de aandachtspunten belicht waarmee rekening moet worden gehouden voor een succesvolle waterdichting van je plat dak met Derbigum Aquatop Reflective White, Derbicolor FR wit of Vaeplan wit.

Waar kan ik een dakdekker vinden?

Om de beste prijs, een plaatsing volgens de regels en normen en een onberispelijke service te krijgen, neem je best contact op met de dakdekkers uit het Professioneel netwerk. Deze door Derbigum erkende plaatsers beschikken over de modernste technieken, hebben de laatste opleidingen gevolgd, zowel technisch als praktisch, en worden regelmatig bijgestaan door Derbigum om u een perfecte afdichting, een offerte zonder verrassingen en een efficiënte en aangename service te bieden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Contacteer ons

Wat je verzoek ook is, wat je vraag ook is, je bent altijd welkom bij Derbigum! Onze missie is om op de meest efficiënte en relevante manier te antwoorden.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven